موضوعات
لینک دوستان
آخرین مطالب ارسالی
پربازدید ترین مطالب سایت
پرورش بلدرچین و جنبه های اقتصادی و درامد زایی ان
ر این مقاله به ویژگی های عمومی بلدرچین و جنبه اقتصادی پرورش آن مانندکل هزینه های سرمایه گذاری،هزینه های ثابت و جاری،درآمد پروژه و سود ویژه و خالص طرح پرداخته می شود.
ویژگی های عمومی بلدرچین
به طور کلي بلدرچينها پرندگاني پرطاقت، نيرومند و مقاوم مي باشند و مي توانند در گستره وسيعي از مناطق با آب و هواهاي گوناگون رشد و توليد مثل نمايند که اين توانائي ناشي از قدرت سازگاري بالاي آنها با شرايط گوناگون محيطي مي باشد.
بلدرچين داراي مقاومت خوبي نسبت به شرايط نامساعد محيطي بوده و در محيطهاي مختلف به راحتي سازگار مي گردند. اين پرندگان سريعاٌ رشد مي کنند بطوريکه سن بلوغ در اين پرندگان پائين بوده و در سن 2- 5/1 ماهگي به بلوغ کامل جنسي مي رسند که در اين هنگام وزن پرنده نر به 150 -120 گرم و ماده ها به 180 – 150 گرم مي رسد. ( وزن پرنده بسته به نوع، نژاد و نوع سيستم پرورش مي تواند متفاوت از اعداد ارائه شده باشد.)
اين پرنده پس از رسيدن به سن بلوغ به مدت حدود 6- 4 ماه تخمگذاري خواهد کرد که متوسط تخمگذاري در اين مدت حدود 100 عدد تخم خواهد بود که از اين تعداد حدود 75- 70 درصد به جوجه تبديل خواهند شد.
جوجه هاي بدست آمده از گله مادر پس از گذشت 45 -35 روز به وزن کشتار مي رسند و در اين هنگام وزن متوسط لاشه در آنها مي تواند بسته به نوع و نژاد از 140 گرم الي 220 گرم متغير باشد.
در يک جمع بندي ساده مي توان نتيجه گرفت که مجموع عواملي نظير: سن بلوغ پائين، سن کشتار مناسب، کيفيت مطلوب گوشت، هزينه هاي ثابت و جاري مناسب در مقايسه با ديگر شاخه هاي دامپروري و همچنين مقاومت بالاي پرنده به شرايط نامساعد محيطي، پرورش بلدرچين را تبديل به صنعتي سودآور نموده که امروزه مورد توجه بسياري از پرورش دهندگان در سراسر جهان قراردارد.
ميزان تخمگذاري در بلدرچينها بالا و در حدود 250 عدد در هر سال مي باشد. بلدرچين ماده د رسن 60 -50 روزگي به اوج توليد تخم مي رسند. متداولترين نژاد در پرورش صنعتي اين پرنده نژاد کوترنيکس ژاپني (COTURNIX) مي باشد که در سال حدود 200 تخم گذاشته و در سن 40 روزگي نيز به وزن کشتار 250 گرم مي رسند.
از لحاظ ظاهري بلدرچين ماده درشت جثه تر از بلدرچين نر بوده و پرهاي سينه اش نيز خالدار مي باشند در حاليکه بلدرچين نر داراي پرهاي سينه اي به رنگ قهوه اي مي باشد.
ویژگی های عمومی بلدرچین
جنبه هاي اقتصادي
بلدرچين با داشتن بسياري ويژگي هاي مناسب مانند: جثه کوچک، رشد سريع، بلوغ زود رس، توليد بالاي تخم، فاصله نسلي کوتاه، کمترين نياز به محيط پرورشي از نظر مساحت، خوراک کم، مقاومت به شوري جيره، دوره کوتاه جوجه کشي، مقاومت بالا نسبت به بسياري از بيماريهاي متداول، کيفيت بالاي گوشت و تخم، هزينه کم تغذيه و درمان و بازگشت سرمايه سريع، نياز به سرمايه گذاري کم در بخش هزينه هاي ثابت و جاري، بهاي مناسب گوشت و تخم در بازار، افزايش ميزان تقاضا جهت محصولات و مواردي نظير اينها، بعنوان پرنده اي با ارزش و اقتصادي شناخته شده و هم اکنون در بسياري از کشورهاي جهان پرورش داده مي شود. بويژه اينکه در ساليان اخير و پيامد رشد فکري عموم جامعه در مورد کيفيت تغذيه شاهد افزايش تقاضا جهت گوشت و تخم اين پرنده مي باشيم و پرورش دهندگاني که توانسته اند با بکارگيري روشهاي علمي و فني نوين به کميت و کيفيت مطلوب در توليد دست پيدا کنند داراي سود تضمين شده در بازار مي باشند.
پس همانطور گفته شد بهترين حالت جهت پرورش اين پرنده و تضمين سود در آينده استفاده از خط کامل پرورش شامل: پرورش مادرها، جوجه کشي، پروار و کشتار مي باشد و در اين ميان استفاده از دانش فني جهت ساخت و ساز و طراحي علمي سالنهاي پرورش، استفاده از خطوط کشتار و بسته بندي مدرن که با دقت و کيفيت بالا اقدام به کشتار و بسته بندي لاشه مي نمايند و همچنين بهره گيري از اصول نوين علمي جهت تهيه جيره هائي که در عين ارزان تر بودن بهترين بازدهي را در رشد و توليد داشته باشند، متضمن تداوم کار سودآوري بيشتر خواهند بود.
جهت آشنائي بيشتر علاقه مندان با هزينه هاي مورد نياز جهت احداث و راه اندازي يک واحد پرورش بلدرچين، سعي شده است تا در جداول زير هزينه هاي مربوط به احداث يک واحد پرورش و توليد بلدرچين در کمترين ظرفيت اقتصادي و به ظرفيت 2250 قطعه مولد و 240000 قطعه پرنده کشتاري در سال محاسبه گردد تا بدينوسيله اطلاعات بيشتري در زمينه هزينه ها و ميزان سودآوري پروژه پيش روي علاقه مندان به سرمايه گذاري در اين بخش قرار گيرد.
شايان ذکر است که ارقام ذکر شده در جداول زير تنها جنبه برآوردي داشته و بر مبناي قيمت هاي بازار در تاريخ بروز رساني جداول تهيه شده و بديهي است که ارائه ارقام دقيقتر مستلزم انجام برآوردهاي لازم در زمان اجراي پروژه خواهد بود.
کل هزینه های سرمایه گذاری پرورش بلدرچین.هزینه های پرورش بلدرچین
درآمد و سود خالص پرورش بلدرچین.
. اعداد وارد شده در جداول فوق در تاريخ 17/9/1387 به روز رساني شده اند.
آناليز پروژه:
با توجه به جداول مطرح شده و همچنين برآوردهاي انجام گرفته مي توان به صورت زير نتيجه گيري کرد:
.
1- کل سرمايه گذاري طرح = 3/200/400/000 ريال
2- سود ويژه طرح در هر سال = 864/000/000 ريال
3- درصد سود سالانه = 5/28%
4- زمان بازگشت سرمايه = حدود 3/5 سال
..
ذکر اين نکته ضروري است که تمامي محاسبات انجام گرفته بر مبناي شرايط اقتصادي پايدار و با ثبات مي باشد و بديهي است که در غيراينصورت و در صورت تغيير شرايط محاسبات فوق قابل استناد نخواهند بود.
.
نکات قابل توجه:
1- به دليل عدم وجود سازندگان تخصصي در زمينه تجهيزات ويژه ساير ماکيان از جمله بلدرچين در کشور، تجهيزات پيشنهاد شده در اين پروژه اعم از دانخوري ها، آبخوري ها، قفس ها و ... همگي اروپائي بوده و ساخت معتبرترين کارخانه سازنده تجهيزات پرورش طيور خاص در جهان مي باشند و با تمامي استانداردها و ISO هاي اروپا ارائه مي گردند.
مواد بکار رفته در بسياري از بخشهاي اين تجهيزات آنتي باکتريال و از بهترين آلياژها مي باشد که اين امر موجب افزايش عمر مفيد تجهيزات تا بيش از 20 سال و بازدهي بيش از 90% شده است. شايان ذکر است که هم اکنون بيش از 70% از مزارع صنعتي جهان بوسيله قفسهاي کارخانه مذکور تجهيز و راه اندازي شده اند. و مطمئنا بکارگيري تجهيزاتي در اين سطح مي تواند تاثيرات مثبت به سزائي را در بهبود سطح توليد و همچنين افزايش درآمد پروژه داشته باشد.
.
2- ذكر اين نكته ضروري است كه نحوه عملكرد مديريت فارم رابطه مسقيم با ميزان سوددهي و اقتصادي بودن كار پرورش داشته, لذا در مورد توجيه اقتصادي طرح, مديريت نقشي بسيار حياتي دارد.
همچنين يكي ديگر از مواردي كه در سوددهي موثر است, مسئله خوراك و هزينههاي وابسته به آن ميباشد كه بايد با استفاده از مواد غذايي با كيفيت و در عين حال ارزان قيمت متناسب با شرايط موجود در منطقه بهترين جيره را براي پرندگان تهيه نمود.
همچنين بايد يادآور شد كه رعايت مسائل بهداشتي مهمترين راه براي جلوگيري از صدمات اقتصادي در پروژه ميباشد و اين نكته هميشه مد نظر باشد كه پيشگيري سادهتر و كم هزينهتر از درمان است.
هزینههای سرمایهگذاری و امکانات لازم
برای شروع کار در پرورش بلدرچین بهدلیل خاص بودن این حوزه بهتر است که کار را با سطوح تولید پایین شروع کنید و اگر تمایل و توانایی ادامه کار برایتان مهیا بود کمکم به سمت تولید حرفهای در این صنعت رو به رشد پیش بروید. این کار چند دلیل مهم دارد؛ دلیل اول این است که پرورش بلدرچین کار پر دردسری است، بنابراین اگر روزی تمایلی به ادامه کار نداشتید یا به هر دلیلی در کار با شکست مواجه شدید میتوانید زیانها را به حداقل برسانید.
دلیل دوم خاص بودن بازار و در نهایت مسئله بازاریابی است. به دلیل اینکه مصرف گوشت و تخم بلدرچین هنوز نتوانسته جای خود را در سبد کالایی عامه مردم جامعه باز کند، بنابراین برای فروش محصول خود کار دشواری پیش رو دارید. البته فروش در هر کاری اهمیت بالایی دارد اما در این کار به دلیل فسادپذیری و ویژگیهای انبارداری (ماندگاری) این محصول، کار کمی دشوارتر است.
تولید بلدرچین گوشتی در سطوح پایین به صرفه نیست بنابراین باید روی بلدرچین تخمگذار سرمایه گذاری کنید. توصیه «فرصت امروز» به سرمایهگذاران این است که کار را با بلدرچین بالغ آغاز کنند. تولید با 10 هزار قطعه برای شروع از حداقلهای مناسب است، بنابراین با احتساب قیمتهای روز حدود 25 تا 30 میلیون باید برای خرید بلدرچینهای بالغ در نظر بگیرید. برای تولید در این سطح به روش سنتی یک سالن تولید حدود 160 متری نیاز دارید اما به روش حرفهایتر میتوانید این تعداد را در 12 قفس جای دهید که در این صورت به یک فضای 24 متر مربعی نیاز دارید.
هزینه خرید هر قفس در بازار حدود 600 تا 700 هزار تومان است، بنابراین باید هشت تا 10 میلیون تومان برای این کار در نظر بگیرید. سیستم تهویه مناسب در این روش از الزامات کار است. برای پرورش در قفس نیازی به سیستم آبخوری و دانخوری ندارید ولی اگر بخواهید به همان شکل سنتی کار کنید باید هزینههای سیستم آبخوری و دانخوری را در نظر بگیرید. برای این سطح تولید حدود 300 تا 350 کیلوگرم دان مصرف میشود که 400 تا 450 هزار تومان هزینه در بر دارد.
نتیجه کار در این سطح، تولید تقریبا هشت هزار تخم در روز است. در این صورت با احتساب بستههای 12تایی (که در بازار حدود 1500 تا 2000 تومان قیمت دارد) حدود 750 تا 800 جعبه تولید روزانه شماست که 2/1تا5/1 میلیون تومان درآمد نصیبتان خواهد کرد. با احتساب هزینههای دان، انرژی و… میتوانید حدود 20درصد سود را برای خود کنار بگذارید البته شما میتوانید در زمینه تکثیر یا تولید گوشت بلدرچین فعالیت کنید که اولی احتیاج به تجربه بیشتر و دومی نیاز به سرمایه بالاتری دارد که برای شروع کار توصیه نمیشود.
علاوه بر این در طرحهای مشاغل خانگی پرورش بلدرچین یکی از طرحهای بسیار کارآمد است، بنابراین ورود به این حوزه با هر سطحی که باشد با رعایت یکسری نکات سودآور خواهد بود. شما میتوانید با یک گله 300 قطعهای کار را شروع کنید یا اینکه از همان ابتدا رویای داشتن یک مزرعه حرفهای را در سر داشته باشید اما آنچه مهم است اینکه بیگدار به آب نزنید تا سرمایهتان از کف نرود.
مجوزهای لازم
برای اخذ مجوزهای لازم باید به سراغ ادارات جهاد کشاورزی منطقه خود بروید؛ گرفتن مجوزها یک تا دو سال زمان نیاز دارد. نکته جالب در رابطه با گرفتن مجوزها این است که به طرحهای زیر400 هزار قطعه مجوز داده نمیشود بنابراین برای تولید در سطح حرفهای و استفاده از تسهیلات بانکی تولید در این سطح را در نظر داشته باشید. هزینههای تولید در سطح حرفهای شامل سالن تولید، ساختمان اداری، سالن گله مادری، ســالن جوجهکــشی، کشــتارگاه، سردخانه، انباردان و… میشود که با یک حساب سرانگشتی حدود چهار تا پنج میلیاردی برایتان آب میخورد.
شرایط بازار، فرصتها و تهدیدها
قنبروش یکی از فعالان این حوزه در رابطه با اوضاع و احوال بازار در گفتوگو با «فرصت امروز» گفت: بازار گوشت و تخم بلدرچین در حال حاضر اوضاع مناسبی دارد، به شرط آنکه بتوانید خود را در بازار به نحو صحیحی معرفی کنید. فرهنگ استفاده از این قبیل محصولات در کشور ما در حال شکلگیری است. وی در ادامه افزود: در حال حاضر استانهای اردبیل، آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری و برخی دیگر از استانها در این زمینه فعالیت بیشتری دارند، بنابراین با توجه به کیفیت گوشت پرندگان سبک، فرهنگ مصرف این نوع گوشت روز به روز بهتر و استقبال از این محصولات بیشتر میشود.
اما توجه داشته باشید که «فرصت امروز» این حوزه را یک صنعت رو به رشد و بهعنوان یک پیشنهاد سرمایهگذاری مناسب برای چند سال آینده به شما معرفی میکند.
به حرفهای غیرکارشناسی توجه نکنید
این فعال اقتصادی در توصیه به تازه واردها مطالعه و امکانسنجی درست و توجه به قابلیتها و توانمندیهای شخصی را از نکات حائز اهمیت در ورود به بازار دانست و افزود: بازار فروش و توجه به بازاریابی مهمترین بخش کار است که باید به آن توجه جدی شود. در ضمن کسانی که میخواهند در این کار سرمایهگذاری کنند یا اینکه به طور جدی در هر کار تولیدی وارد شوند نباید به توصیههای غیرکارشناسی اطرافیان توجه کنند. استفاده از افراد باتجربه و کاربلد یکی از عوامل مهم در موفقیت تازهواردها خواهد بود.
قنبروش در پایان گفت: سرمایهگذاران و کسانی که قصد تولید و فعالیت در این کار را دارند به سراغ مکانهای اجارهای نروند و سعی کنند قبل از شروع کار، اطلاعات فنی لازم را بهدست آورند.
تحقیق درباره پرورش بلدرچین و درآمد آن
ر این مقاله به ویژگی های عمومی بلدرچین و جنبه اقتصادی پرورش آن مانندکل هزینه های سرمایه گذاری،هزینه های ثابت و جاری،درآمد پروژه و سود ویژه و خالص طرح پرداخته می شود.
ویژگی های عمومی بلدرچین
به طور کلي بلدرچينها پرندگاني پرطاقت، نيرومند و مقاوم مي باشند و مي توانند در گستره وسيعي از مناطق با آب و هواهاي گوناگون رشد و توليد مثل نمايند که اين توانائي ناشي از قدرت سازگاري بالاي آنها با شرايط گوناگون محيطي مي باشد.
بلدرچين داراي مقاومت خوبي نسبت به شرايط نامساعد محيطي بوده و در محيطهاي مختلف به راحتي سازگار مي گردند. اين پرندگان سريعاٌ رشد مي کنند بطوريکه سن بلوغ در اين پرندگان پائين بوده و در سن 2- 5/1 ماهگي به بلوغ کامل جنسي مي رسند که در اين هنگام وزن پرنده نر به 150 -120 گرم و ماده ها به 180 – 150 گرم مي رسد. ( وزن پرنده بسته به نوع، نژاد و نوع سيستم پرورش مي تواند متفاوت از اعداد ارائه شده باشد.)
اين پرنده پس از رسيدن به سن بلوغ به مدت حدود 6- 4 ماه تخمگذاري خواهد کرد که متوسط تخمگذاري در اين مدت حدود 100 عدد تخم خواهد بود که از اين تعداد حدود 75- 70 درصد به جوجه تبديل خواهند شد.
جوجه هاي بدست آمده از گله مادر پس از گذشت 45 -35 روز به وزن کشتار مي رسند و در اين هنگام وزن متوسط لاشه در آنها مي تواند بسته به نوع و نژاد از 140 گرم الي 220 گرم متغير باشد.
در يک جمع بندي ساده مي توان نتيجه گرفت که مجموع عواملي نظير: سن بلوغ پائين، سن کشتار مناسب، کيفيت مطلوب گوشت، هزينه هاي ثابت و جاري مناسب در مقايسه با ديگر شاخه هاي دامپروري و همچنين مقاومت بالاي پرنده به شرايط نامساعد محيطي، پرورش بلدرچين را تبديل به صنعتي سودآور نموده که امروزه مورد توجه بسياري از پرورش دهندگان در سراسر جهان قراردارد.
ميزان تخمگذاري در بلدرچينها بالا و در حدود 250 عدد در هر سال مي باشد. بلدرچين ماده د رسن 60 -50 روزگي به اوج توليد تخم مي رسند. متداولترين نژاد در پرورش صنعتي اين پرنده نژاد کوترنيکس ژاپني (COTURNIX) مي باشد که در سال حدود 200 تخم گذاشته و در سن 40 روزگي نيز به وزن کشتار 250 گرم مي رسند.
از لحاظ ظاهري بلدرچين ماده درشت جثه تر از بلدرچين نر بوده و پرهاي سينه اش نيز خالدار مي باشند در حاليکه بلدرچين نر داراي پرهاي سينه اي به رنگ قهوه اي مي باشد.
ویژگی های عمومی بلدرچین
جنبه هاي اقتصادي
بلدرچين با داشتن بسياري ويژگي هاي مناسب مانند: جثه کوچک، رشد سريع، بلوغ زود رس، توليد بالاي تخم، فاصله نسلي کوتاه، کمترين نياز به محيط پرورشي از نظر مساحت، خوراک کم، مقاومت به شوري جيره، دوره کوتاه جوجه کشي، مقاومت بالا نسبت به بسياري از بيماريهاي متداول، کيفيت بالاي گوشت و تخم، هزينه کم تغذيه و درمان و بازگشت سرمايه سريع، نياز به سرمايه گذاري کم در بخش هزينه هاي ثابت و جاري، بهاي مناسب گوشت و تخم در بازار، افزايش ميزان تقاضا جهت محصولات و مواردي نظير اينها، بعنوان پرنده اي با ارزش و اقتصادي شناخته شده و هم اکنون در بسياري از کشورهاي جهان پرورش داده مي شود. بويژه اينکه در ساليان اخير و پيامد رشد فکري عموم جامعه در مورد کيفيت تغذيه شاهد افزايش تقاضا جهت گوشت و تخم اين پرنده مي باشيم و پرورش دهندگاني که توانسته اند با بکارگيري روشهاي علمي و فني نوين به کميت و کيفيت مطلوب در توليد دست پيدا کنند داراي سود تضمين شده در بازار مي باشند.
پس همانطور گفته شد بهترين حالت جهت پرورش اين پرنده و تضمين سود در آينده استفاده از خط کامل پرورش شامل: پرورش مادرها، جوجه کشي، پروار و کشتار مي باشد و در اين ميان استفاده از دانش فني جهت ساخت و ساز و طراحي علمي سالنهاي پرورش، استفاده از خطوط کشتار و بسته بندي مدرن که با دقت و کيفيت بالا اقدام به کشتار و بسته بندي لاشه مي نمايند و همچنين بهره گيري از اصول نوين علمي جهت تهيه جيره هائي که در عين ارزان تر بودن بهترين بازدهي را در رشد و توليد داشته باشند، متضمن تداوم کار سودآوري بيشتر خواهند بود.
جهت آشنائي بيشتر علاقه مندان با هزينه هاي مورد نياز جهت احداث و راه اندازي يک واحد پرورش بلدرچين، سعي شده است تا در جداول زير هزينه هاي مربوط به احداث يک واحد پرورش و توليد بلدرچين در کمترين ظرفيت اقتصادي و به ظرفيت 2250 قطعه مولد و 240000 قطعه پرنده کشتاري در سال محاسبه گردد تا بدينوسيله اطلاعات بيشتري در زمينه هزينه ها و ميزان سودآوري پروژه پيش روي علاقه مندان به سرمايه گذاري در اين بخش قرار گيرد.
شايان ذکر است که ارقام ذکر شده در جداول زير تنها جنبه برآوردي داشته و بر مبناي قيمت هاي بازار در تاريخ بروز رساني جداول تهيه شده و بديهي است که ارائه ارقام دقيقتر مستلزم انجام برآوردهاي لازم در زمان اجراي پروژه خواهد بود.
کل هزینه های سرمایه گذاری پرورش بلدرچین.هزینه های پرورش بلدرچین
درآمد و سود خالص پرورش بلدرچین.
. اعداد وارد شده در جداول فوق در تاريخ 17/9/1387 به روز رساني شده اند.
آناليز پروژه:
با توجه به جداول مطرح شده و همچنين برآوردهاي انجام گرفته مي توان به صورت زير نتيجه گيري کرد:
.
1- کل سرمايه گذاري طرح = 3/200/400/000 ريال
2- سود ويژه طرح در هر سال = 864/000/000 ريال
3- درصد سود سالانه = 5/28%
4- زمان بازگشت سرمايه = حدود 3/5 سال
..
ذکر اين نکته ضروري است که تمامي محاسبات انجام گرفته بر مبناي شرايط اقتصادي پايدار و با ثبات مي باشد و بديهي است که در غيراينصورت و در صورت تغيير شرايط محاسبات فوق قابل استناد نخواهند بود.
.
نکات قابل توجه:
1- به دليل عدم وجود سازندگان تخصصي در زمينه تجهيزات ويژه ساير ماکيان از جمله بلدرچين در کشور، تجهيزات پيشنهاد شده در اين پروژه اعم از دانخوري ها، آبخوري ها، قفس ها و ... همگي اروپائي بوده و ساخت معتبرترين کارخانه سازنده تجهيزات پرورش طيور خاص در جهان مي باشند و با تمامي استانداردها و ISO هاي اروپا ارائه مي گردند.
مواد بکار رفته در بسياري از بخشهاي اين تجهيزات آنتي باکتريال و از بهترين آلياژها مي باشد که اين امر موجب افزايش عمر مفيد تجهيزات تا بيش از 20 سال و بازدهي بيش از 90% شده است. شايان ذکر است که هم اکنون بيش از 70% از مزارع صنعتي جهان بوسيله قفسهاي کارخانه مذکور تجهيز و راه اندازي شده اند. و مطمئنا بکارگيري تجهيزاتي در اين سطح مي تواند تاثيرات مثبت به سزائي را در بهبود سطح توليد و همچنين افزايش درآمد پروژه داشته باشد.
.
2- ذكر اين نكته ضروري است كه نحوه عملكرد مديريت فارم رابطه مسقيم با ميزان سوددهي و اقتصادي بودن كار پرورش داشته, لذا در مورد توجيه اقتصادي طرح, مديريت نقشي بسيار حياتي دارد.
همچنين يكي ديگر از مواردي كه در سوددهي موثر است, مسئله خوراك و هزينههاي وابسته به آن ميباشد كه بايد با استفاده از مواد غذايي با كيفيت و در عين حال ارزان قيمت متناسب با شرايط موجود در منطقه بهترين جيره را براي پرندگان تهيه نمود.
همچنين بايد يادآور شد كه رعايت مسائل بهداشتي مهمترين راه براي جلوگيري از صدمات اقتصادي در پروژه ميباشد و اين نكته هميشه مد نظر باشد كه پيشگيري سادهتر و كم هزينهتر از درمان است.
جامع پرورش بلدرچین همانطور که همگی می دانیم بدن ما به غذاهای مختلفی نیاز دارد و یکی از مواد ...
آیا بنده میتونم تو یکی از روستاهای چمستان نور که مکان پرورش بلدرچین راهم دارم.
:::اصول پرورش بلدرچین::: _ نکاتی پیرامون پرورش صنعتی بلدرچین::: _ جوجه کشی و تعیین ظرفیت دستگاه ...
اما بزرگترین مشکل در امر پرورش بلدرچین مقابله با نشیب و فراز بازار است که در گوشتی این ...
پرورش بلدرچین با فاصله ی نسلی کوتاه یکی از فعالیت های زیر شاخه ی طیور محسوب شده که شروع ...
آموزش تخصصی پرورش بلدرچین و پرورش کبک - شرکت مهندسی خدمات دام و طیور آرا سبز ورنوسفادران ...
پرورش بلدرچین از جمله فعالیت هایی محسوب می شود که کل فعالیت از تولید تخم نطفه دار تا ...
بیائید هر خانه را کارخانه کنیم کار در منزل با پرورش بلدرچین ماهیانه یک میلیون و سیصد و ...
چرا بلدرچين؟ وحشي و جان سخت است! اولين سؤال در زمينه پرورش بلدرچين اين است كه چرا اصلا بايد ...
:حﺮﻃ ﻪﺻﻼﺧ ﻦﻴﭼرﺪﻠﺑ شروﺮﭘ :حﺮﻃ عﻮﺿﻮﻣ يزروﺎﺸﻛ دﺎﻬﺟ ترازو :ز
آپارات - پرورش بلدرچین. در حال بارگذاری آپارات - سرویس اشتراک ...
شرکت بلدرچین دماوند تولیدکننده انواع دستگاه جوجه کشی و لوازم پرورش بلدرچین در راستای گسترش ...
تخصصی بلدرچین،فیلم آموزشی بلدرچین،آموزش پرورش بلدرچین رایگان،آموزش رایگان پرورش بلدرچین
اصول پرورش جوجه یک روزه در سی دی شماره 3 پرورش بلدرچین گوشتی توضیحات کامل وجود دارد برای ...
پرورش بلدرچین عموماٌ بصورت بسته و بدون چراگاه بوده و در این حالت پرورش مادرها در پن های ...
See more of بلدرچین by logging into Facebook. Message this Page, ... پرورش بلدرچین کارآفرین لازم دارد.
کليه حقوق اين سايت متعلق بهدستگاه جوجه کشی، قفس پرورش بلدرچین و مرغ بوده و استفاده از مطالب ...
پرورش بلدرچین از سال 1900 میلادی به منظور تهیه گوشت و تخم در کشور ژاپن معمول بوده است.
پیمان در این فیلم کارشناس، با در اختیار گذاشتن اطلاعات و آموزش های لازم، شما را با فرآیند ...
در یک فضای 25 مترمربعی تولید کنند بلدرچین در گالیکش ماهانه 20 میلیون ریال درآمد دارد.
پرورش بلدرچین از سال 1900 میلادی به منظور تهیه گوشت و تخم در کشور ژاپن معمول بوده است.
کليه حقوق اين سايت متعلق بهدستگاه جوجه کشی، قفس پرورش بلدرچین و مرغ بوده و استفاده از ...
قفس های پرورش بلدرچین ساخت نطفه دات کام دارای شیر های شستشوی جداگانه برای شستشو در شرایطی ...
پرورش بلدرچین خانگی، از مشاغلی است که بهتر است به عنوان شغل دوم خود به آن بنگرید و در کنار ...
بوقلمون،بلدرچین،کبک،لوازم و تجهیزات،مرغ تخمگذار، دانلود رایگان کتاب بلدرچین،مشاوره طیور
مرکز پرورش بلدرچین دادلی در سال 1386 تاسیس شده، از فعالیت های این مرکز می توان به فروش تخم ...
بلدرچین از نگاه ویکیپدیا. بلدرچین بــِلدِرچین (به پارسی سره: کَرَک) (نام علمی: Coturnix coturnix ...
اصول جامع و نوین پرورش طیور - پرورش بلدرچین (عکس) - مورد تایید وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
رطوبت : در یک سالن پرورش بلدرچین رطوبت بسیار حائز اهمیت می باشد که این امر به دلیل پر جنب و ...
طرح های توجیهی و طرح های تیپ کشاورزی و باغداری و زراعت
پرورش حیوانات - پرورش بلدرچین - در مورد هر حیوونی که بخوای مطلب هست
آموزش تخصصی پرورش بلدرچین و پرورش کبک - شرکت مهندسی خدمات دام و طیور آرا سبز ورنوسفادران ...
یکی از این کارها پرورش بلدرچین می باشد که حتی انجام این کار در خانه نیز ممکن است.
طرح پرورش بلدرچین - علم و دامپروری - تخصصی دام- دامپزشکی ،طیور و آبزیان و بیماریها ( لطفاْ در ...
ساخت قفس های پرورش بلدرچین و کبک به صورت آپارتمانی 5 طبقه و 4 طبقه با تمامی امکانات نظیر ...
از زمانی که پرورش بلدرچین در ایران رونق گرفت هدف اصلی از پرورش، تولید گوشت بود و تخم تولیدی ...
بلدرچین ژاپنی cotorina japonica به اسم eastern quail-coturinx quail phrohs و در زبان هندی به اسم bater خوانده می شود.
پرورش بلدرچین در منزل ماهیانه 1میلیون و سیصد و پنجاه هزارتومان درآمد کسب کنید.
پرورش بلدرچین عموماٌ بصورت بسته و بدون چراگاه بوده و در این حالت پرورش مادرها در پن های ...
کبک و بلدرچین; ... ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ رئیس انجمن پرورش دهندگا
اخبار شرکت های دام و طیور و آبزیان پرورش هشت هزار بلدرچین در منزل شخصی!
قفس پرورش بلدرچین تخمی و گوشتی و قفس اتوماتیک مرغ تخمی و کبک
درکشور ایران پرورش بلدرچین گوشتی و تخمگذار ی از صنایع نوپایی است که در امتداد پرورش مرغ ...
ویدیو ها و کتابهای آموزشی پرورش بلدرچین از تخم نطفه دار تا جوجه کشی و پرورش بصورت حرفه ای در ...
پرورش طیور: جوجه، مرغ، شترمرغ، بوقلمون، اردک، غاز، بلدرچین، کبک
پرورش بلدرچین مادر : در حالت تجاری بلدرچین ها در قفس های توری به ظرفیت ?? تا ?? و حتی ??
پرورش بلدرچین و کبک در آذربایجان غربی - فروش قفس بلدرچین تخم گذار - گوشتی - وفروش بلدرچین ...
در حالت تجاری بلدرچین ها در قفس های توری به ظرفیت ۲۰ تا ۳۰ و حتی ۴۰ بلدرچین پرورش داده می شوند .
در این مقاله به صورت کلی به بحث پرورش بلدرچین پرداخته میشود.برای اینکه اطلاعات کافی در ...
مجموعه آموزشی راهنمای جامع پرورش کبک/بصورت کاملا مولتی مدیا/کاملا کاربردی شرکت
موضوع: تحقیق درباره کار,مشاغل خانگی,فعاليتهاي امور توليدات دامي,
نویسنده: paray
تاریخ: جمعه 24 دی 1395 ساعت: 13:36
تعداد بازديد : 1086
به این پست رای دهید:
مطالب مرتبط
تبلیغات
آمار
ورود کاربران
مطالب پیشنهادی